Helgretreat

Helgretreat med Åshild och Manereia

Yoga - meditation - energiöverföringar - mantrasång

Plats: Lyckans gård, Hoverberg, Jämtland

Datum: 21 - 22 Maj 2022

helgretreat

Välkommen på en sjön och energigivande helgretreat på Lyckans gård i Hoverberg.

Vi börjar helgen med ett härligt yogapass för att hitta stabilitet, trygghet och tillit i oss själva. Följt av lunch och sedan en promenad i naturen där vi stannar och gör en ceremoni.

Under helgen kommer vi göra flera yogapass, olika meditationer, mantrasång och sound healing.

Vi skapar ett tryggt rum där du får var dig själv. Tillsammans lagar vi vegetarisk mat och umgås.

Ha på sköna kläder för yoga, samt ha med bra skor och varma kläder för meditation utomhus.

 

Priser för kurs, mat och boende:

  • 2 800 kr inkl moms för dig som arbetar
  • 2 200 kr inkl moms för dig som har låg inkomst (student, pensionär m.m)
  • 2 800 exl moms för dig som är företagare

Lärare - Vad vi kan hjälpa dig med

Manereia och Åshild har många verktyg som hjälper dig att hitta stabilitet och livsenergin inom dig. En stabilitet som du kan utveckla vidare efter helgen. Åshild och Manereia har gått den andliga vägen länge. Vi älskar att vara ute i naturen, yoga, meditera och sjunga och ge kärlek till Moder Jord. Vi älskar att leva vår dröm och att dela med oss av våra verktyg för att inspirera dig.

En av gåvorna Manereia fått är att han har direktkontakt med livskraften som flödar i universum, i Moder Jord och i oss alla. I denna kontakt kan han kanalisera ner mer av livskraften så att den flödar starkare i oss. När kraften flödar kraftigare i dig hittar den fram till dina blockeringar och du får hjälp med att få upp dom till ytan och belysa dom för att kunna lösa upp dom. Här kommer Åshilds djupa trygghet, kärlek och erfarenhet in. Hon arbetar dagligen som psykolog med naturbaserad rehabilitering och mindfulness. Åshild hjälper dig att ta hand om det som kommer upp till ytan, att känna det, acceptera det och ge kärlek till det som är. På detta vis kan lager på lager av smärta, börja lösas upp. Tillsammans hjälper Manereia och Åshild dig att öppna upp en kanal till livskraftens källa, där dina gamla rädslor, sår, oförrätter, tungt bagage mm. kan lösas upp, få läkas och transformeras.

När dina blockeringar är upplösta så flyter livskraften starkare och starkare i din kropp och du blir friare. Ditt energisystem byggs ut så att mer och mer livskraft kan flyta där. En transformation startas i hela din kropp och väsen, dina gåvor som du tagit med ner till jorden kommer fram och blir synliga. Dessa gåvor som hela värden och universum längtar efter att få se och ta del av, och förmodligen längtar även du själv att få dela med dig av dina gåvor.

Åshild och Manereia
Lyckans gård
Lyckans gård, ligger vackert beläget på Eltnäset i Hoverberg. Hoverberg är en halvö som ligger i södra änden av Storsjön i Jämtland.

Ett samarbetsprojekt mellan;

Åshild och Manereia
www.natureinthemiddle.se  och www.manereia.com
Jorden och Solen

Nature in the middle
Projekt SOL - Love Prevails