Ett år i kärlek och djup transformation

Ett år i kärlek och djup transformation

Årskurs med Åshild och Manereia

Plats: Lyckans gård, Hoverberg, Jämtland och Vålådalen + on-line möten

Datum: 19 maj 2022 - 28 maj 2023

Längtar du efter att kunna tända ljuset inom dig och hitta mera kraft och glädje? Att frigöra och bli av med bagage som tynger dig? Att få en djupare kontakt med dig själv, din sanning, livsgnistan och den gudomliga kärleken inom dig? Kom med på Åshild & Manereias årskurs ”ett år i kärlek och djup transformation”.

Manereia och Åshild har många verktyg som hjälper dig att komma i kontakt med ljuset och livskraften inom dig. En kontakt som du sedan själv behåller och utvecklar för att passa dina egna behov och din smak.

Vi kan hjälpa dig att öppna upp för mera ljus, kärlek och livskraften. Att få uppleva det inneboende ljuset och kärleken som vi alla har inom oss och som vill återförenas med alla andra kärleksvarelser och kärlekens källa.

Åshild och Manereia har gått den andliga vägen länge. Vi älskar att vara ute i naturen, yoga, meditera och sjunga och ge kärlek till Moder Jord och allt liv. Och vi älskar att dela med oss av våra passioner.

Ett år i kärlek och djup transformation - Årskurs med Åshild & Manereia

Kursupplägg – Vad du får lära dig

 • Under årsprogrammet kommer du få kunskap och färdigheter kring de sju huvudchakran
 • Du får lära dig yogaprogram, mantran och meditationer för varje chakra och som stimulerar auran
 • Du får lära dig att vara mera närvarade i ditt liv
 • Du kommer får lära dig bhaktiyoga (hängivelse och vördnad inför livskraften/Gud) och hur du kan skapa din egen bhaktiyogapraktik hemma
 • Du kommer får lära dig hur du gör enkla ceremonier i naturen
 • Du får lära dig att arbeta med elementen; jord, vatten, luft, eld och eter
 • Du får möjligheten att transformera ditt mörker och släppa in mer och mer ljus
 • Du får lära dig hur du kan koppla upp dig till den universella källan
 • Du får lär dig enkla tekniker för healing

Kursupplägg – Datum

Vi kommer träffas under fem retreater;

 • 19–22 maj 2022: Helgretreat på Lyckans gård, Hoverberg, Jämtland
 • 18–21 augusti 2022: Naturretreat i Vålådalens naturreservat, Jämtland
 • 17–20 november: Helgretreat på 2022 Lyckans gård, Hoverberg, Jämtland
 • 16–19 februari 2023: Helgretreat Lyckans gård, Hoverberg,
 • 25–28 maj 2022: Helgretreat på Lyckans gård, Hoverberg, Jämtland

Mellan helgretreaten kommer det bli zoom-möten varannan torsdag kl. 18.30-20.30. Det blir 21 st. zoom-möten fördelat över året.

Du får även ett personligt möte/behandling med Åshild Haaheim och ett personligt möte/behandling med Manereia Hanuman. Dessa möten sker i första hand över zoom, ev. kan fysiskt möte arrangeras.

Lyckans gård
Lyckans gård, ligger vackert beläget på Eltnäset i Hoverberg. Hoverberg är en halvö som ligger i södra änden av Storsjön i Jämtland.

Lärare - Vad vi kan hjälpa dig med

En av gåvorna Manereia fått är att han har direktkontakt med livskraften som flödar i universum, i Moder Jord och i oss alla. I denna kontakt kan han kanalisera ner mer av livskraften så att den flödar starkare i oss. När kraften flödar kraftigare i dig hittar den fram till dina blockeringar och du får hjälp med att få upp dom till ytan och belysa dom för att kunna lösa upp dom. Här kommer Åshilds djupa trygghet, kärlek och erfarenhet in. Hon arbetar dagligen som psykolog med naturbaserad rehabilitering och mindfulness. Åshild hjälper dig att ta hand om det som kommer upp till ytan, att känna det, acceptera det och ge kärlek till det som är. På detta vis kan lager på lager av smärta, börja lösas upp. Tillsammans hjälper Manereia och Åshild dig att öppna upp en kanal till livskraftens källa, där dina gamla rädslor, sår, oförrätter, tungt bagage mm. kan lösas upp, få läkas och transformeras.

När dina blockeringar är upplösta så flyter livskraften starkare och starkare i din kropp och du blir friare. Ditt energisystem byggs ut så att mer och mer livskraft kan flyta där. En transformation startas i hela din kropp och väsen, dina gåvor som du tagit med ner till jorden kommer fram och blir synliga. Dessa gåvor som hela värden och universum längtar efter att få se och ta del av, och förmodligen längtar även du själv att få dela med dig av dina gåvor.

Manereia och Åshild har många verktyg som hjälper dig att komma i kontakt med livskraften. En kontakt som du sedan själv behåller och utvecklar för att passa dina egna behov och din smak. Vi älskar att vara ute i naturen och hjälpa dig att se livskraften i allt som finns där. Ibland genom att sjunga mantran och sjunga för naturen, ibland genom att hålla ceremonier, eller att plocka blommor, genom att tälta eller klättra upp på berg och spela trumma. Allt som påminner oss om den inneboende kärleken som vi alla har inom oss och som vill återförenas med alla andra kärleksvarelser och kärlekens källa.

Åshild och Manereia

Ett år i kärlek och djup transformation - mer info

Komplett kursprogram med alla datum och priser i utskriftsvänligt pdf-fomat

Frågor och anmälan:

Vill du anmäla dig eller om du några frågor så fyll i formuläret i foten nedan eller skicka ett mail till office@manereia.com eller natureinthemiddle@gmail.com hör vi av oss.

Ett samarbetsprojekt mellan;

Åshild och Manereia
www.natureinthemiddle.se  och www.manereia.com
Jorden och Solen

Nature in the middle
Projekt SOL - Love Prevails