Ljusets återkomst

Ljusets återkomst

Kundaliniyoga, Ljusceremoni (utomhus) och Mantrasång

Datum: 12 December 2021 | 09:00 - 17:00

Plats: Lyckans gård, Hoverberg, Jämtland

Undervisningen sker på Svenska
Teaching will be in Swedish

Ljusets återkomst

Längtar du efter att få tända ljuset inom dig och hitta mera kraft och glädje?  – Följ med Åshild och Manereia på en heldag på Lyckans gård och upp på Hoverberget för att fira ljusets återkomst.

Vi börjar dagen med ett härligt kundaliniyogapass för att öppna upp för ljuset inom dig, följt av en ljusmeditation och vila. Sedan blir det en promenad i medveten närvaro genom skogen på Hoverberget, där vi går i stillhet till Rämnan. Vid Rämnan äter vi en varm lunch och gör sedan en ljusceremoni för att hedra ljuset återkomst inom oss och i naturen. Dagen avslutats på Lyckans gård i värmen med mantrasång och bhaktiyoga, sedan äter vi en enkel middag tillsammans.

Manereia och Åshild har många verktyg som hjälper dig att komma i kontakt med ljuset och livskraften inom dig. En kontakt som du sedan själv behåller och utvecklar för att passa dina egna behov och din smak.

Vi kan hjälpa dig att öppna upp för mera ljus, kärlek och livskraften. Att få uppleva det inneboende ljuset och kärleken som vi alla har inom oss och som vill återförenas med alla andra kärleksvarelser och kärlekens källa.

Åshild och Manereia har gått den andliga vägen länge och har undervisat i yoga och meditation länge. Vi älskar att vara ute i naturen, yoga, meditera och sjunga och ge kärlek till Moder Jord och allt liv. Och vi älskar att dela med oss av våra passioner.

Ha på sköna kläder för yoga, samt ha med varma vinterkläder och skor. Ta också med sittunderlag och en filt till att använda ute i naturen. På Lyckans gård finns yogamattor, meditationskuddar och filtar. Meddela på anmälan eventuella matallergier.

Investering:

1400,- för privatpersoner

1000,- för sjukskrivna, studenter, pensioner och arbetssökande

Anmälan till Vuxenskolan, Jämtland: 063-12 34 00 eller www.sv.se/jamtland/…  Arrange­mangsnr: 56861

Åshild och Manereia
Ett sammarbetsprojekt mellan Åshild Haaheim och Manereia Hanuman

Gillar du detta evenemang? Glöm inte att prenumerera på Projekt SOL’s  NYHETSBREV för att inte missa liknande evenemang i framtiden.

//Ljusets återkomst