Hemmesjö Yoga

Hemmesjö-Yoga

8 måndagar på landet 10 km utanför Växjö

9 januari - 27 februari 2023

Hemmesjö Yoga – Hushållsyoga för dig som vill hålla dig i form både fysiskt och mentalt

Upplägg

Hemmesjö Yoga. Vi träffas 8 måndagar för att köra några härligt sköna yogapass som passar lika bra för dig som är ny på yoga eller för dig som utövar yoga sedan tidigare. Inga förkunskaper krävs. Fokus ligger på att mjuka upp kroppen, hitta tillbaka till lugnet och nå en välgörande djup-avslappning.

Yogapasset inleds med andningsövningar tillsammans med några enkla lugna rörelser för att sedan fortsätta med lite mer fysiska och stretchande yogarörelser. Passet avslutas alltid med en längre avslappning följt av en kortare vägledd meditation liggandes på golvet. Efteråt kan man stanna kvar på en kopp te om man vill.

Yogakursen leds på svenska av Manereia som praktiserat och lett yoga i över 10 år. Den yogastil som ligger närmst är Hatha yoga, men inkluderar även övningar tagna från Kundalini- och Ashtanga-yogatraditionerna.

Vi håller till i en mysig och fräsh yogalokal, uppvärmd med vedkamin och inrymd i en fin gammal lada med mycket lugn, skön och avslappnande miljö.

Praktiskt

Ta med dig din egen yogamatta och en filt som du kan ha över dig under avslappningen. Några yogamattor, filtar och kuddar finns att låna om det behövs. Kläd dig i mjuka kläder och ha gärna en tröja på dig som du kan ta av eller på under passet för att reglera värmen. Intensiteten i övningarna varierar allt ifrån helt stilla till gränsen mot svettning. Du droppar in mellan 17:40-17:50 och lägger dig i tystnad på golvet och inväntar tills att vi börjar kl 18:00.

Kurstillfällen

8 tillfällen Kl 18:00-19:30 följande måndagar 2023;
9/1, 16/1, 23/1, 30/1, 6/2, 13/2, 20/2, 27/2
Reservdag är 6/3 i fall något tillfälle måste ställas in

Anmälan och pris

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan, eller maila Manereia. När du fått veta om det finns plats för dig så reserverar du din plats genom att swisha 1050 SEK till 123 356 0984 (MHI konsult AB).

Givetvis får du kvitto om du vill ha det. Kvittot kan tex användas för att få friskvårdsbidrag från din arbetsgivare.

Begränsat antal platser = boka i tid. Max 12 st deltagare + Manereia i yogalokalen (50m2)

hemmesjö yoga